Bejelentés


Hirdetés

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Oldalelemek

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Nálunk a jó bizonyítvány pénzt ér!

Minden iskolás, aki bemutatja a bizonyítványát minden termék még az akciós termékek árából is akkora százalékos kedvezményt kap amekkora átlaggal végezte el az idei évet. Négyes átlagot meghaladó tanulóknak akvárium szett vásárlása esetén egy hónapra elegendő lemezes haltápot adunk ajándékba. Környezet ismeret illetve biológia ötös további 5% kedvezmény ér a nem akciós termékek árából. A kedvezmények összevonhatóak a szállítási akcióval! Éljen a nyári szünet!

Új asztalakváriumok

Saját gyártású asztalakváriumaink most bevezető akciós áron. Tengeri és édesvízi kivitelben is kapható több méretben. Nézze meg termékeinket a WebShopon is!

tovább >>


Websop nyitási akció

Megnyitottuk új webshopunkat! Várjuk önöket nyitási akcióinkkal a www.akvatrend.hu oldalon!

Karácsonyi Akció

Kedvező áron új akváriumszetteket állítunk össze önnek minden méretben és árkategóriában! Kérjen rajánatot nem fog csalódni.

tovább >>


Új akváriumszettek

Új akváriumszettek érkeztek, több méretben és verhetetlen áron. Ajánlom figyelmükbe az üvegtetős vízalatti világításos szettjeinket. Verhetetlen ár csodálatos látvány!!!!

tovább >>


EHEIM akváriumszettek érkeztek

EHEIM akvárium szettek érkeztek! A méltán híres és megbízható EHEIM által gyártott professzionális akvárium szettek érkeztek!! Most bevezető áron!!!!!

tovább >>


Új Partner

Folyamatosan keresünk partnereket akikkel együttműködve eljuttathatjuk termékeinket a célközönséghez. Új partnerünk a Katica Belsőépítészeti és Lakberendezési Stúdió www.katicastudio.hu

tovább >>


Vásárlási utalvány kapható

2010 január 15.-től névre szóló vásárlási utalványt árusítunk. A vásárlási utalvány értékét ön szabja meg, akár postán vagy futárral is kézbesítjük.

tovább >>


Új gyermek akváriumok most bevezető áron!

Gyermekének akváriumot szeretne venni, de félti őt az üvegtől? A Kidsafe szett megoldást nyújt a problémára. Biztonságos, egybeöntött, műanyag akvárium, mely ragasztás híján nem ereszthet, műanyag lévén nem törhet szét, így nyugodtan lepheti meg vele gyermekét

tovább >>


Új akvárium

Új 8 szögletű akváriumok érkeztek. 18 literes tetőbe épített világítás és szűrő. Nézze meg a fényképeket.

tovább >>


Új akciós bútorálványos akváriumok

Új akvárium szettek érkeztek hozzánk. Ezeket most bevezető áron vásárolhatják meg. Nézzék meg kínálatunkat.

tovább >>


Hamarosan tovább bővül a választék!

Pár napon belül az oldal megújul. További termékek és szolgáltatások lesznek elérhetőek a nem nagykerként vásárló ügyleleinknek. Nézzen vissza hozzánk megéri.

tovább >>


Új szolgáltatás!

Térelválasztó akváriumokat nem csak gyártunk hanem be is építünk. Akár bútorban akár falban szeretné elhejezni az akváriumot mi megépítjük az ön elképzelése szerink!

tovább >>


Nézze meg különlegességeinket

Új formavilágú akváriumok mostantól kaphatóak bevezető áron!!! Ha egyedi irodát nappalit szeretne, vagy csak egy szép akváriumot nézze meg ajánlatunkat a különlegességeink menüpontalatt!

tovább >>


Új akváriumok érkeztek!!

Egyedi akváriumok mostantól rendelhetőek!! Íróasztal, dohányzóasztal, térelválasztó akváriumok több féle méretben kedvező áron! Nemsokára fényképek is lesznek a honlapon de kérésre e-mailban akár most is.

tovább >>SzavazásHirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!